Choď na obsah Choď na menu

24. 2. 2016

Damian Lillard fem sammenhengende spill scoret mer enn 30 poeng

Portland Trail Blazers hjemme 112-104 seier over besøker Brooklyn Nets. Iført No. 0 Portland Trail Blazers Basketball Drakt Damian Lillard scoret 34 poeng, dette var hans fem sammenhengende spill scoret mer enn 30 poeng.

Etter en "god hvile" på All-Star weekend, Lillard scoret 51 poeng i kampen mot Golden State Warriors, det spillet hans tre-punkts 12 skudd i 9 og straffekast 12 skudd i 10.

Og før den All-Star Game, hans data også nådd all-star nivå. 11 februar mot Rockets han scoret 31 poeng og ni assists, 9 februar mot Grizzlies han scoret 33 poeng, inkludert straffekast 12 skudd i 10. Siste spill ansikt Jazz, spilte han 37 minutter scoret 30 poeng.

Lillard fantastiske ytelsen er verdt du kjøpe NBA Basketball Drakter for å vise din støtte for ham.

I dag møter Nets, når spillet inn i fjerde kvartal Nets gang tok ledelsen. Og Lillard scoret fire poeng for å hjelpe laget klarsignal; i løpet av de siste to minuttene han også traff en tre-punkts å hjelpe laget låst seieren. Han hjalp laget vant seks seiersrekke og laget en oversikt over fem sammenhengende spill scoret mer enn 30 poeng.